Voorwaarden

Vermelde prijzen zijn inc. 21% BTW
Prijzen en technische specificaties zijn onder voorbehoud en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden veranderd. Aan de vermelding van adviesprijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Huisregels

onderwerp

Regels

Toegang tot de winkel

• U bent van harte welkom in onze winkel.

• Wij hanteren duidelijke huisregels ter bevordering van een prettig winkelklimaat.

• Door betreding van deze winkel gaat u akkoord met de volgende huisregels

Camerabeveiliging

Deze winkel is beveiligd met videocamera’s.

Ruilen

Ruilen of teruggave van hardwareonderdelen is mogelijk binnen 7 dagen na de aanschafdatum, uitsluitend ongebruikt, in ongeopende verpakking en met bon. U kunt het product ruilen of een tegoedbon ontvangen. U ontvangt geen geld terug. Ruilen geld niet voor een op maat gemaakte computer. Software producten, datamedia en verbruiksgoederen (toners en inkt carteridges) nemen wij niet retour.

Defecte producten

Een defect product wordt altijd eerst bij de reparatiebalie gecheckt. Is het product niet defect dan wordt het arbeidsloon verrekend.
Is er sprake van een defecte product dan is wordt het product vervangen.

Garantie samengestelde producten

Voor de producten die door Matrix Computers zijn samengesteld(computers) geldt een garantie van 1 jaar op de hardware componenten.

Reparatie

Er wordt een minimum bedrag berekend voor reparatie van computers en laptops. Dit bedrag is gelijk aan de onderzoekskosten: €20,- voor desktops of €35,- voor laptops.

Ophaaltermijn

Na reparatie van uw computer en/of hardware bellen we u om het door te geven, binnen een termijn van 2 weken moet u uw computer en/of hardware ophalen, gebeurt dat niet dan brengen we ieder week €10,- extra in rekening tot maximaal 8 weken, daarna hebben we het recht zonder overleg om uw onderdelen in beslag te nemen c.q. te vernietigen